Veelgestelde vragen

Elke hond is verschillend. Elk merk van hondenhalsbanden en accessoires is ook verschillend.

Meet bij het kiezen van een halsband de neklengte van je hond met een meetlint of stuk touw. Zorg er steeds voor dat er minimaal twee vingers tussen de halsband en de nek passen. Raadpleeg vervolgens onze maten hier.

Ben je niet zeker bent wat de perfecte maat voor je hond is of wens je toch een bepaalde maat in een andere breedte, contacteer ons via woof@littleblossoms.be.

Steek onze producten niet in de wasmachine of droogtrommel. Dit kan ernstige schade aan de producten veroorzaken. Strijken is tevens sterk af te raden.

Onze producten zijn wel geschikt voor een lauwe handwas met een milde zeep. Droog de metalen clips af met een doekje en laad vervolgens drogen op een schaduwrijke plek.

Vermijd zware inspanningen met onze producten zoals modderige wandelingen, zwempartijen, agility, etc. om de levensduur van onze producten te verlengen.

Hoe zorgvuldig we ook onze materialen uitkiezen, na verloop van tijd kunnen de metalen clips door het dragen slijtage gaan vertonen. Dit in de vorm van krassen. Om de levensduur zolang mogelijk te verlengen raden wij aan om de producten uit te doen bij zware inspanningen, tijdens het zwemmen en bij modderige wandelingen. 

Komt het metalen hardware toch in contact met water? Droog het meteen af met een doekje.

Betaling

Wij bieden volgende betaalmogelijkheden aan:

– Bancontact

– Overschrijving

– Kredietkaart

-IDEAL

Verzending

Woon je in België? Dan zijn de verzendkosten €6,90. 

Woon je in Nederland? Dan zijn de verzendkosten €9,95.

Bij een bestelling van minimum €75,00 is de verzending gratis binnen België.

Woon je ergens anders in Europa? Contacteer ons per mail.

Wij versturen steeds elk zending met een track & track code. Deze krijg je toegezonden per mail, nadat we je bestelling hebben overgeleverd aan de transportmaatschappij. Meer informatie over ons verzendingsbeleid kan hier terugvinden.

Om onze producten uniek te houden worden deze met de hand gemaakt van zodra je een bestelling hebt geplaatst. Wij proberen je bestelling ten laatste 6 werkdagen na de besteldatum op de post te doen. Reken vervolgens nog 1 à 2 werkdagen voor de levering.

Retourneren

Meet steeds goed de halsomtrek van je hond om te vermijden dat onze producten niet passen. Bekijk onze maattabel om de juiste maat voor jouw hond te bepalen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets niet voldoet aan je verwachtingen of dat je toch wil wisselen van maat. Contacteer ons via woof@littleblossoms.be voor je retourneert, zo wij helpen je verder met de nodige info en documenten. 

LET OP: 

– Je dient het artikel te retourneren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst

– De kosten voor retournering zijn op jouw kosten.

– Het item dat je retourneert dient ontgebruikt, ongewassen en in dezelfde conditie, zoals ontvangen, worden teruggestuurd.

Lees hier meer over retournering

Hi daar, hondenmama 🐾

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, nieuwtjes en blossoms!

deense dog met zonnebloem leiband